Read previous post:
Sarah Brilian dan Anton Obama.
Sarah Brilian Rilis Single ‘Sayang 2’ Versi Nasional

cubo rungokno tembang kangenku iki// dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni// ombak segoro kok saja ngelingake// nambahi kangenku soyo

Close